Groot assortiment
Handmatig geselecteerd
Aanbieders vergelijken
Handige blogs

5 meest populaire Youtube kanalen over hamsters

Ben jij helemaal gek op hamsters? Ontdek hier wat de 5 meest populaire youtube kanalen zijn over hamsters.

Van video's over verzorging tot zelfgemaakte doolhoven, er zijn veel hamster filmpjes op youtube te vinden. Ben jij helemaal gek op jouw kleine hamster, dan zul je deze youtube kanalen helemaal geweldig vinden.

The Secret Life of My Hamster

Dit youtube kanaal is ooit begonnen met "How to make" filmpjes, maar staat inmiddels vol filmpjes van 'hamster mazes' en 'escape rooms'. Met meer dan 4,5 miljoen subscribers en 2 miljard weergaven is dit een enorm kanaal, dat laat wel zien hoe leuk mensen deze schattige filmpjes vinden.

The Secret Life of my Hamster

Mister Hamster

Met bijna 2 miljoen subscribers is Mister Hamster ook één van de grootste youtube kanalen met hamster filmpjes. Als je dit kanaal open zet naast de #1 dan zul je zien dat ze bijna dezelfde filmpjes maken. Het kanaal is ongeveer 1,5 jaar geleden opgezet en er staan dan ook nog niet super veel filmpjes online, maar de filmpjes zijn zeker heel leuk!

Mister Hamster

VanillaHamHam

Dit Youtube kanaal is anders dan de andere kanalen in dit rijtje. De video's zijn heel afwisselend; van DIY filmpjes tot filmpjes over voedsel of de inrichting van de kooi. Helaas is dit kanaal al 2 jaar inactief, maar ondanks dat staan er veel leuke filmpjes op waar je uren naar kunt kijken.

VanillaHamHam

DIY Hamster Maze

De naam zegt het al: nog meer hamster doolhoven! Deze filmpjes zijn erg populair op youtube. Je vindt op dit Youtube kanaal eigenlijk dezelfde filmpjes als bij "The Secret Life of My Hamster" en "Mister Hamster".

DIY Hamster Maze

Hamsterious

Hamsterious is het nieuwste hamster kanaal wat enorm hard groeit. Ook hier gaan de filmpjes vooral over doolhoven en escape rooms. De escape rooms hebben een thema dat vaak aansluit bij populaire spellen of series (bijvoorbeeld: Minecraft en Squid Game). De decors en filmpjes zijn goed geedit

Hamsterious